طبس- خبرنگار یزدفردا/ مصطفی اخوانصفار به تاسيس دانشگاه پيامنور طبس در سال 1381 اشاره کرد و گفت: این واحدبا تحصيل 60 دانشجو در مقطع کارشناسی حسابداری افتتاح شد که تعداد دانشجويان و رشتههای اين مرکز آموزشی در حال حاضر پس از گذشت 11 سال به یکهزار و 400 دانشجو در 23 رشته مقطع کارشناسی رسیده است.
رئيس دانشگاه پيامنور با بيان اينکه 96 درصد دانشجويان این دانشگاه بومی هستند، افزود: اين مرکز برای تامين خوابگاه هيچگونه مسئوليتی ندارد اما دانشگاه پيامنور طبس در فصل امتحانات برای اسکان دانشجويان غيربومی میتواند محل مناسبی را در نظر بگيرد.
وی از وجود يک مرکز تحقيقاتی در اين دانشگاه خبر داد و گفت: علاوه بر پژوهشهای استادان، دانشگاه پيامنور به عنوان کميته پژوهش شهرستان طبس انتخاب شده است و از همه دستگاهها خواستهايم تا فعاليتهای پژوهشی خود را به مسئول کميته پژوهشی ارائه و تحويل دهند.
اخوانصفار تصریح کرد: در حال حاضر 13عضو هيئت علمي در دانشگاه پيامنور طبس مشغول تدریس هستند که از اين تعداد يک نفر دکترای زمينشناسی و سه نفر دانشجوی مقطع دکتری در رشتههای فيزيک، زمينشناسی و روانشناسی هستند.
وی اضافه کرد: بقيه اعضای هيئت علمی اين دانشگاه نيز در مقطع کارشناسی ارشد رشتههای حسابداری، رايانه، فناوری اطلاعات، مديريت، شيمی، رياضی، فيزيک و روانشناسی مشغول به تدريس می باشند.
رئيس دانشگاه پيامنور طبس گفت: بر اساس چارت مصوبی که از سوی سازمان مرکزی مبنی بر تکميل اعضای هيئت علمی برای دانشگاه پيامنور ابلاغ شده است؛ کمبود اعضای هيئت علمی نداريم و در حال اضافه کردن دو عضو هيئت علمی جديد و افزودن دو رشته جديد برای مهر 93 هستيم.
وی با اشاره به برگزاری سومين دوره آزمون الکترونيک در اين دانشگاه اظهار داشت: با توجه به مزايای خوبی که برگزاری آزمونهای الکترونيکی دارد به ويژه اعلام نتيجه امتحان بلافاصله پس از پايان آن، تمهيدات لازم برای افزايش تعداد رايانهها در اين مرکز آموزش عالی انجام شده است.
اخوانصفار ادامه داد: کارگاه مجهز به رايانه، سه باب آزمايشگاه برای رشتههای منابع طبيعی، زمينشناسی و فيزيک از جمله امکانات و تجهيزات اين مرکز آموزشی است که هر کدام از رشتهها به تنهايی يک آزمايشگاه منحصر به فرد و مطلوب دارد.
وی با بيان اينکه تمام کلاسهای دانشگاه به ويدئو پروژکتور و رايانه مجهز است، اضافه کرد: اين دانشگاه کتابخانهای با 6 هزار جلد کتاب و هزار و 200 عضو دارد.
رئيس دانشگاه پيام نور واحد طبس بزرگترين مشکل ساختمان جديد اين مرکز آموزش عالی را آب و تلفن عنوان کرد و افزود: اين دانشگاه تنها مرکز آموزش عالی سه طبقه خراسان جنوبی است و از مزايای اين ساختمان جديد حضور تخته هوشمند، نمازخانه، ساختمان اداری است که تا پايان امسال اين ساختمان به بهرهبرداری میرسد و مورد استفاده قرار میگیرد.
اخوانصفار ادامه داد: به دليل اينکه ساختمان جديد کمی از شهر فاصله دارد و جاده منتهی به دانشگاه مناسب نيست، از شهرداری و اداره راه و شهرسازی خواستهايم اقدامهای لازم را برای دوبانده کردن اين مسير انجام دهند.
رئيس دانشگاه پيامنور طبس درباره فعاليتهای فرهنگی دانشگاه پيامنور طبس هم گفت: اعزام دانشجويان به مسابقات بيست و هشتمين دوره جشنواره ملی قرآن و عترت و کسب مقام دومی اين دوره از مسابقات، کسب غرفه نمونه تخصصی برتر در ششمين نمايشگاه بينالمللی صنعت، معدن و تجارت به عنوان تنها واحد دانشگاهی کشور و به دست آوردن مقام دوم و سوم مسابقات ورزشي شرق کشور را از افتخارات دانشگاه پیام نور طبس در حوزه فرهنگی برشمرد.
مصطفی اخوانصفار ادامه داد: برگزاری اولين همايش ملی فناوری اطلاعات و شبکههای رايانهای دانشگاه پيام نور برای اولين بار در دانشگاههای پيامنور کشور و اولين منطقه آزاد در دانشگاه پيامنور استان از ديگر فعاليتهای این حوزه است
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 12,ژوئیه,2025